Home

Home Header ImageHet verhaal van het leven stopt niet bij het sterven. Door met elkaar dit verhaal te delen en te blijven vertellen, creëren we een blijvende herinnering. Afscheid nemen op een manier die recht doet aan het verdriet en het geleefde leven, draagt bij aan het begin van rouw.

Begeleiden van de laatste levensfase
Als het overlijden niet onverwacht komt verandert het leven drastisch. In deze kostbare tijd kunnen wij u en uw naasten begeleiden met aandacht voor het leven van dit moment en ieders verdriet en emotie. Een waardevolle laatste levensfase en een afscheid in verbondenheid zijn hierbij ons doel.
Lees verder

Verzorgen en begeleiden van de uitvaart
Omdat ieder mens uniek is moet een uitvaart dit ook zijn. In de dagen na het overlijden zorgen we voor de overledene, zodat iedereen met respect afscheid kan nemen. Met de nabestaanden geven we vorm aan de uitvaart door te luisteren naar verhalen en aan te sluiten bij wensen. Wij vinden het belangrijk dat de familie en vrienden hierbij zoveel mogelijk betrokken worden, als dit mogelijk is. Zo wordt de uitvaart een persoonlijk afscheid en en vormt het de basis voor een mooie herinnering.
Lees verder

Rouwbegeleiding
Vaak is rouwverwerking een natuurlijk proces, waarin nabestaanden langzaam en ieder in zijn eigen tempo het veranderde leven weer vormgeven. Tijdens deze periode bieden we zonodig emotionele ondersteuning en kunnen u ook helpen met het regelen van praktische zaken.
Lees verder(West African symbol of life transformation)