Werkwijze

Werkwijze Header Image
Tijdens de laatste levensfase
Het leven loslaten is voor veel mensen heel moeilijk. Praten over het leven, de angsten en wensen kunnen helpen om richting te geven in de hoeveelheid van emoties. Vanuit deskundigheid en oprechte aandacht luisteren we naar wat een ieder bezig houdt en helpen we waar nodig woorden te vinden en het gesprek met elkaar te voeren. Kinderen betrekken we op hun eigen niveau en met creativiteit.
Het eerste gesprek is oriënterend en op basis hiervan kunnen we verdere afspraken maken. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Na het overlijden
Na het overlijden van een dierbare volgt een emotionele en vaak heftige tijd, die veel van u en uw familie vergt. Ieder verwerkt dit op zijn eigen manier en heeft hierin eigen behoeften. Zelf dingen regelen en oppakken kan fijn zijn. Vanzelfsprekend ondersteunen we u hierbij. Samen met u zoeken we hierin de juiste balans. Wij vinden het belangrijk dat u in deze tijd de mogelijkheid heeft om afscheid te nemen op de manier die bij u en uw naasten past. Door te luisteren naar verhalen en af te stemmen geven we vorm aan de uitvaart.

Samenwerking
Vanuit Karmijn werken we altijd met z'n tweeën. Door nauw samen te werken en te overleggen waarborgen we dat u niet uw verhaal steeds opnieuw hoeft te vertellen. Wij kunnen efficiënt werken in een breed gebied, omdat wij vanuit Zwolle en Ermelo werken.