Wie zijn wij


722b9e9e64d811cdf836bffc05852c07.jpg Carolien van Leussen
Werken vanuit het hart, met aandacht voor de ander en met passie, dat is voor mij de basis. Begonnen als verpleegkundige en later werkzaam als docent en onderzoeker in de palliatieve zorg ben ik altijd bezig geweest met het leven op het scherpst van de snede. In tijden van verwarring, verdriet of onzekerheid is het prettig om mensen om je heen te hebben die goed kunnen luisteren, doorvragen en helpen om gedachten te ordenen of te verwoorden. Hier ligt mijn passie. Ieder mens is uniek en dat wil ik graag tot z'n recht laten komen. Door te luisteren naar verhalen en door te vragen naar achtergronden en beweegredenen sluit ik aan en geef zo richting. Daarnaast ben ik een doener. Houd er van om te regelen en organiseren en mijn creativiteit in te zetten om dat te realiseren wat we voor ogen hebben. Terug naar de basis van contact, verbinden en doen, dat is waar ik voor ga.
Voor meer informatie over mijn achtergrond zie LinkedIn
. Woonachtig in Zwolle.Martine Meester
Mensen die mij kennen waarderen mij het meest om mijn zorgzaamheid en mijn vermogen om rustig te blijven in hectische tijden. Ik ben stabiel, creatief en denk in mogelijkheden. Ik word gelukkig als ik zie dat andere mensen het goed hebben en zichzelf kunnen zijn. Naar mensen luisteren en hen het vertrouwen te geven dat ze in goede handen zijn, dat is voor mij het vertrekpunt voor het verlenen van goede zorg. Met deze visie heb ik op verschillende plaatsen in de zorg gewerkt, altijd met begeleiding en persoonlijk contact op de voorgrond. De laatste jaren ben ik werkzaam in het verpleegkundig onderwijs.
Zorgen voor én om mensen is iets wat ik met hart en ziel doe, zeker wanneer mensen het meest kwetsbaar zijn. Het sterven hoort bij het leven en de zorg stopt dan ook niet bij overlijden. Juist in deze periode hebben familieleden een stabiel en betrouwbaar persoon nodig. Ik vind het heel mooi dat ik door dit werk de kans krijg om mijn ervaring in het leven en in de zorg te combineren met de zorg voor nabestaanden.
Voor meer informatie over mijn achtergrond zie
LinkedIn. Woonachtig in Ermelo.